lauantai 29. maaliskuuta 2014

Sushia!

Viime syksynä pääsimme työporukan kanssa sushikurssille Tokyo55:een. Sushikurssi oli aivan ihana ja siitä lähtien olen silloin tällöin valmistanut kotona susheja. Ne ovat kerrassaan vaan niin hyviä!

Jos jonkinlaisia sushikuvia varmaan tulee laitettua tänne aina sitämukaa kun niitä tekee :)


Sushikurssin jälkeen tuli hankittua tällainen japanilainen Zojirushi -riisikeitin. Vaikka hinta jonkin verran kirpaisi, on tästä ollut paljon hyötyä. Niin sushin valmistuksessa kuin muutoinkin, nimittäin joulun riisipuurot tuli tehtyä tällä, helpotti paljon kun ei tarvinnut vahtia kattilaa :)


Tässä kuva omista lempparimakeista. Täytteenä on lohta, Philadelphia -tuorejuustoa ja kevätsipulia.


Ja näissä kuvissa lisää herkkuja: lohinigirejä sekä avokado-surimi -uramakeja.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...