tiistai 31. maaliskuuta 2015

Uudistunut Muuramen pöytä

Ostin Huutonetistä halvalla Muuramen työpöydän! :)
Meillä on aikaisemmin ollut Ikean Micke työpöytä ja itselläni meni hermot sen huteruuteen. Halusin vaihtaa työpöydän ja halusin uudelta pöydältä laatua.

En kuitenkaan halunnut panostaa rahallisesti uuteen pöytään kovinkaan paljoa joten päätin hankkia uuden pöydän käytettynä.


Uusi pöytä löytyi nopsaan koska en ollut niin tarkka värin suhteen. Pääasia oli että pöytä on hyväkuntoinen. Löysin sellaisen, missä nuo laatikoiden etusarjat on puunväriset mutta eipä tuo mitään haittaa kun tuunailen kaikkea muutenkin :) 


Tällä kertaa halusin oikaista ja saada nopeasti valmista joten päätin olla maalaamatta. Sen sijaan käytin DC FIX kalvoa jota löytyi Bauhausista edulliseen hintaan, olisko ollut noin 6-7 euroa rulla ja se riitti mainiosti.

Kalvolla päällystäminen oli helppoa. Ensin piti pestä nuo osat mihin kalvoa tulee ja sen jälkeen esim. ikkunalastaa apuna käyttäen kalvo paikoilleen.

Hommaan meni ehkä noin 20 minsaa :)


Valkoinen pöytä on mun mielestä jees :)

Valmistajan mukaan tuon kalvon pitäisi pystyä irroittamaan jos siitä joskus haluaa eroon.

Kylläpä muuten näyttää keltaiselta tuo tammiparketti! No ei ole kauaa, me ollaan nimittäin aloitettu lattioiden maalaus valkoiseksi :D Siitä lisää joskus myöhemmin kunhan projekti on aikanaan valmis. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...