lauantai 27. huhtikuuta 2013

Browniet

Yksi mahtavimmista leivonnaisista jos tykkäät suklaasta!

Nämä on helppo tehdä ja ne on, ah, niin suklaisia ja vastustamattomia.
Tällä reseptillä tulee oikein sellaisia vähän tahmaisia jos syöt ne heti jäähtymisen jälkeen.
Kun otat jääkaapista seuraavana päivänä, on ne mun makuun täydellisiä, mutakakkumaisia.

Maku asia, kummasta sinä tykkäät?


Minttusuklaabrownies 16 kpl

200 g tummaa suklaata
100 g pätkiksiä
125 g voita
3 kananmunaa
175 g fariinisokeria
1/2 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
100 g vehnäjauhoja

Vuoraa neliönmallinen 20 x 20 cm kakkuvuoka leivinpaperilla niin, että reunatkin peittyvät

Sulata suklaat ja voi vesihauteessa hiljalleen, sekoita välillä.
Kun seos on sulanut, nosta kulho pois vesihauteesta ja anna jäähtyä vähän.

Vatkaa munat, sokerit ja suola vaahdoksi. Sekoita vaahto suklaasulaan.
Lisää jauhot rauhallisesti käännellen ja kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 160 celsiusasteessa noin 30 minuuttia. Ota vuoka uunista ja anna jäähtyä.


Pätkis antaa Brownieihin ihanan minttuisen aromin.
Jos pätkis ei maistu, voi sen korvata tummalla suklaalla
ja käyttää vaikka jotain muuta aromia!


 Tämä resepti on muunnelma Sokerikokin Parhaat -kirjan reseptistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...